x

Hjalmer og Medina udgiver duet

Hjalmer og Medina udgiver duet

"Når alt kommer til alt, har vi kun hinanden"

To af Danmarks markante popstemmer, Hjalmer og Medina, har slået sig sammen på en ny duet, "Folk som os". En sang, der kredser om usikkerhed, men samtidig hylder tosomheden. Hjalmer udtaler: "Når alt kommer til alt, har vi kun hinanden, og det skal man prøve at huske på, både i kærlighed, venskaber og verden omkring os. Det er det, vi prøver at beskrive med den her sang."

Måske kommer samarbejdet mellem erfarne Medina og den 13 år yngre Hjalmer som en overraskelse for mange, men de har flere ting til fælles, for eksempel at de har samarbejdet med producerduoen Pitchshifters og udkommer på pladeselskabet Universal Music. De synes også selv, at det var et rigtig godt match, både på det professionelle og det personlige plan.

Medina udtaler: “Hjalmer er et af de mest ydmyge, venlige og good-spirited mennesker, jeg længe har arbejdet med. Han er yderst professionel, og jeg har glædet mig længe til at kunne dele denne sang, jeg har skrevet med jer.”

Hjalmer siger: ”Jeg har set op til Medina i mange år, og hendes musik har i høj grad været med til at forme mig som artist. Hun er et af de mest hjertevarme og dygtige mennesker, jeg har mødt, og det er sindssygt stort for mig, at vi har lavet den her sang sammen. Jeg glæder mig helt vildt til at dele den med alle.”

LÆS OGSÅ: VIDEO: Alexander Oscar i duet med svenske Svea – album på vej

Den nu 23-årige Hjalmer debuterede i februar 2017 med singlen Hjem til en anden, og siden da har han haft travlt. Han flyttede fra Odense til København for at arbejde målrettet med musikken, og samme år udgav han sin debut-ep, Skabt til at være ung. Sidste år udgav han yderligere fire singler, hvor især "Samme fejl" og "Dig og mig" er blevet solide hits. På trods af sin unge alder har han allerede over 10 millioner streams på Spotify og en lang række koncerter og festivaloptrædener på cv'et. 2. februar starter han sin store Danmarksturné, der allerede melder udsolgt flere steder heriblandt i Vega.

Hør "Folk som os":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA