x

Naja Koppel arbejder på soloalbum

Naja Koppel arbejder på soloalbum

Naja Koppel, hvis fotobog ”Til Min Far – Mine Billeder Og Rejser” udkommer i morgen den 9. maj, er i studiet for at indspille sin egen solodebut. Det fortæller hun til GAFFA i et interview.

Hun har komponeret to sange på det seneste Savage Rose-album ”Universal Daughter”. Hendes far, Thomas Koppel, døde for to år siden, da han var ved at skrive sange til albummet.

- Da min far døde, stod klaveret der og var lidt tavst. Jeg er vokset op med et klaver, men der manglede noget lyd fra den side, da han ikke var der mere. Jeg begyndte at sidde og spille små melodier på det, men det var først, da min mor kom og satte sig ved siden af mig og sagde: ”Det lyder sgu da meget godt, det der”, at det udviklede sig til nogle melodier og sange. Det var fantastisk, når hendes stemme tog over på de dér melodier, husker Naja Koppel.

- Jeg har altid lavet min egen musik, men jeg har aldrig rigtigt spillet klaver på den måde, tilføjer hun.

Men siden ”Universal Daughter” har Naja Koppel altså også intensiveret sin egen sangskrivning.

- Min egen musik er 60’er eller 70’er-rock og soul. Jeg er i gang med en at indspille en plade nu, fortæller Naja Koppel.

Naja Koppel har desuden medvirket som sanger og kor på Savage Roses turné i foråret, og datteren skal spille flere koncerter med Savage Rose hen over sommeren.

Læs mere om Naja Koppels fotobog i juni-nummeret af GAFFA.

Naja Koppel på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA