x

Rapperen MHD sigtet for drab

Rapperen MHD sigtet for drab

Uvist, om dansk koncert gennemføres

Den franske rapper MHD er blevet sigtet for drab, skriver AFP.

Den 24-årige rapper med det borgerlige navn Mohammed Sylla blev forleden anholdt sammen med tre andre. De er nu alle sigtet for at have været indblandet i et slagsmål mellem to rivaliserende bander i Paris i juli sidste år, hvor en 23-årig mand døde af knivstik og slag.

MHD's advokat Elise Arfi siger til AFP, at MHD "ikke har været involveret i slagsmålet på nogen måde", og tilføjer, at han "aldrig har været involveret i bandekonflikter." Hun protesterer mod, at MHD er blevet varetægtsfængslet.

MHD skulle ellers have været på turné, og 30. januar er han programsat til at optræde i Den Grå Hal på Christiania. Hans koncert i aftes i Luxembourg blev aflyst, og det er pt. uvist, om turnéen og dermed den danske koncert gennemføres. GAFFA har kontaktet den danske koncertarrangør Live Nation, som ikke har nogen kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt. MHD's officielle profiler på de sociale medier er ikke blevet opdateret de seneste dage.

Rapperen kalder sig for grundlægger af afro-trap-genren, som også har inspireret hjemlige navne som Gilli og Kesi. Han er især kendt for sangen "Afro Trap Part 3 (Champions League)" fra 2015, en hyldest til fodboldholdet Paris Saint-Germain.

Se musikvideoen til "Afro Trap Part 3 (Champions League)":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA