x

Før Super Bowl: Se Foo Fighters som uheldige fodboldspillere


Varmer op til Super Bowl-pre-show

Foo Fighters skal spille til et pre-Super Bowl-show i Atlanta den 2. februar som optakt til Super Bowl i byen dagen efter, og for at varme op til showet har de nu offentliggjort en yderst underholdende kortfilm, hvor de optræder som uheldige og knap så talentfulde fodboldspillere. Se filmen ovenfor.

Dave Grohl & Co. giver den som The San Fernando Jackalopes i klippet, der også er instrueret af Grohl og skal forestille at være optaget i 1970'erne, og hvor vi blandt andet møder Grohl i rollen som den kriminelle Larry Butz, der er blevet anholdt 36 gange i de sidste 36 uger.

Trods deres miserable evner har holdet naturligvis også cheerleaders, og disse spiller også en vigtig rolle i indslaget, hvor man ligeledes møder Fox NFL Sunday-kommentatorerne Curt Menefee, Terry Bradshaw og Michael Strahan (de to sidstnævnte er også tidligere NFL-spillere); Menefee og Strahan endda iført fine 70'er-frisurer. 

Dave Grohl fyldte i øvrigt 50 år mandag den 14. januar, og to dage senere var han med til at hylde afdøde Chris Cornell ved den store mindekoncert i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Se højdepunkterne fra den store Chris Cornell-hyldestkoncert

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA