x

Livekoncerter giver dig fuld valuta for pengene

Livekoncerter giver dig fuld valuta for pengene

Du kender det sikker alt for godt. Du elsker et band, og du hører deres seneste udgivelser til ukendelighed. Men der er bare ikke noget, der slår en livekoncert. Her får du virkelig fuld valuta for pengene. Du kan se bandet og høre dem ufiltreret. Arh, næsten da. Langt de fleste musikere nu om dage gør brug af en eller anden lydpedal, der får guitaren til at lyde som en drøm og smider autotune på vokalen, så den ikke knækker.

Vi kan hurtigt blive enige om, at det ikke er det samme, når du rocker med i din stue. Luftguitaren runger hult. Men hvad gør du lige, hvis du gerne vil opleve dit yndlingsband, og de ikke lige spiller i Danmark. Vi har det sådan, at musik skal mærkes og gerne mærkes så tæt på som muligt. Derfor har vi et par gode tips til dig, så du kan opleve bandet live næste gang.

Hold øje med deres tourkalender

Ja, okay. Det er måske ikke alle bands, der er på tour hele tiden. Men nogle er virkelige aktive og kommer verden rundt. Har du ikke lige råd til en rejse til Sydney, kan du måske udse dig en koncert, der spilles tættere på dig. I Europa. Eller du kan kombinere det med en længerevarende rejse. På https://kassekreditten.dk/minilaan/ kan du få hjælp til det med penge, hvis det kniber lidt med koncert- eller rejsebudgettet.

Holder du øje med tourkalenderen, er det jo om at finde det sted, der passer dig bedst. Tyskland er gode til at tiltrække de største grupper fra hele verden, hvilket jo er godt for dig. Det er relativt let tilgængeligt, og du skal derfor ikke først bruge en formue på en rejse om på den anden side af jorden og en koncertbillet. Men omvendt kan man sige, at du så har hele to ting at se frem til.

Spil på flere heste

Er du kun interesseret i et band, gør du det svært for dig selv. Det er lidt ligesom at finde drømmepigen eller fyren og være fokuseret på en ting ved vedkommende. Åbner du din horisont en smule og er klar til at se andre bands, får du flere muligheder. I og med at du nu har flere tourkalendere foran dig, er der måske nogle af dem, der lægger vejen forbi Skandinavien og dermed er inden for nogenlunde rækkevidde.

Særligt Sverige er godt ift. koncerter, da der ofte er nogle store stjerner på visit. Igen. Det kommer helt an på, hvad du er til rent musikalsk. Vi håber dog, du kan bruge ovenstående tips til at komme tættere på et band og få den autentiske oplevelse, du kun får live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA