x

KB Hallen evakueret under åbningsfestival

KB Hallen evakueret under åbningsfestival

Der var dog tale om falsk alarm

I aftes åbnede KB Hallen officielt for publikum med en enaftensfestival, og det blev noget af en ilddåb. For midt i det hele gik brandalarmen, og hele salen blev ryddet. Der var dog tale om falsk alarm.

– Det var en falsk alarm ved den første koncert. Sådan noget kan desværre ske, og det er vi helt vildt kede af. Det er surt, men det viste, at vi kan evakuere huset på cirka 30 sekunder, siger KB Hallens program- og kommunikationschef Rune Erbs Ledet til Ekstra Bladet.

Han ved endnu ikke, hvad der udløste alarmen. – Vi er ved at finde ud af det. Det kan være mange ting. Det er et nyt hus, og vi skal også lige lære det at kende. Der er fuldstændigt styr på det, og evakueringen gik over al forventing. Vi fik også ros fra brandvæsenet. Vi er kede af det, men alt er godt igen, fortsætter han til Ekstra Bladet.

Ifølge KB Hallens Facebook-side var der 1700 personer til stede i salen.

De optrædende til festivalen var Alex Vargas, Katinka, Hugo Helmig, Silas Bjerregaard, Faustix, Ude af kontrol, Ea Kaya, Nicklas Sahl, De Danske Hyrder, Artigeardit, KOPS og Drew. 

LÆS OGSÅ: Storhed og tomhed ved genåbning af KB Hallen

K.B. Hallen brød i brand en septembernat i 2011, da nogle halogenlamper satte ild til nogle papkasser, og brændte helt ned. Den ikoniske hal er nu genopstået, dog ikke som en tro kopi af den oprindelige hal, men i en tidssvarende version, der bygger videre på den historiske arv. 

Musikprogrammet for K.B. Hallen i 2019 ser indtil videre sådan ud:

24. januar: K.B. Hallen genåbner

28. januar: Years & Years

14. februar: Nils Frahm

28. februar: Jason Mraz

20 og 21. marts: Nephew

12. april: D-A-D

19. april: Saveus

20. april: Benal

3. maj: Disturbed

21.-22. juni: Take That

4., 6.-7. september: Nik & Jay

27. oktober: Eros Ramazzotti


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA