x

Node tilbage med single og video – med narko, våben og slagsmål


"Det eneste, de yngre går op i nu er, hvordan de lettest skubber det ud og tjener deres penge"

Den særdeles populære dansk-kurdiske rapper og sanger Node er tilbage med en ny single, "Skub det ud", og en tilhørende video. Den barske og dramatiske video sætter fokus på narkoproduktion og -salg og viser både våben, tykke seddelbundter, slagsmål, en slange og en brændende bil. Se videoen ovenfor.

”Da jeg var yngre, gik man kun op i at spille fodbold, det var det, vi brugte en stor del af vores tid på. Det ser man bare ikke så meget mere. Boldbanerne er tomme, og det eneste, de yngre går op i nu er, hvordan de lettest skubber det ud og tjener deres penge,” siger Node i pressemeddelelse.

Sangen er produceret af Nicki Pooyandeh, kendt for produktioner for blandt andre Kesi og Molo, mens videoen er instrueret af Vida og har Abdel Rahman Mustafa i hovedrollen som narkobagmand.

Node er, siden han debuterede i 2016 med singlen "Alene", blevet streamet mere end 100 millioner gange, og med "Oui" stod han sammen med Sivas og Gilli bag et af sidste års største danske hits. Han har modtaget otte guldcertificeringer og tre platin-ditto.

GAFFAs anmelder Sara Elisabeth Nedergaard var begejstret for Nodes debutalbum, Cambiarme, som hun tildelte fem stjerner.

LÆS OGSÅ: Vedkommende og ærligt øjebliksbillede fra Node


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA