x

MHD aflyser dansk koncert

MHD aflyser dansk koncert

"Vi arbejder aktivt på at finde en ny dato i København så snart som muligt"

Den franske rapper MHD har nu officielt aflyst sin koncert i Den Grå Hal 30. januar, efter at han i forrige uge blev sigtet for drab.

MHD's management skriver: "Vi er kede af at fortælle jer, at grundet årsager uden for vores kontrol kan koncerten med MHD i Den Grå Hal 30. januar ikke finde sted. Vi arbejder aktivt på at finde en ny dato i København så snart som muligt. Vi takker for jeres tålmodighed og forståelse og beklager meget ulejligheden."

Billetkøbere vil refunderet deres billetter via Ticketmaster.

Den 24-årige rapper med det borgerlige navn Mohammed Sylla blev anholdt 15. januar sammen med tre andre og varetægtsfængslet. De er alle sigtet for at have været indblandet i et slagsmål mellem to rivaliserende bander i Paris i juli sidste år, hvor en 23-årig mand døde af knivstik og slag.

MHD's advokat Elise Arfi sagde dengang til AFP, at MHD "ikke har været involveret i slagsmålet på nogen måde" og tilføjede, at han "aldrig har været involveret i bandekonflikter." 

Rapperen kalder sig for grundlægger af afro-trap-genren, som også har inspireret hjemlige navne som Gilli og Kesi. Han er især kendt for sangen "Afro Trap Part 3 (Champions League)" fra 2015, en hyldest til fodboldholdet Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Wu-Tang Clan, Public Enemy og De La Soul til Danmark


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA