x

David Coverdale tror på Led Zeppelin-turné

David Coverdale tror på Led Zeppelin-turné

Rygterne om en kommende Led Zeppelin-turné vil simpelthen ikke dø, og nu er det Whitesnake-sangeren David Coverdale, der puster til de ulmende gløder.

Coverdale, der i 1993 indspillede pladen "Coverdale/Page" sammen med Led Zeppelin-guitaristen Jimmy Page, er gammel ven af bandet og har nu udtalt til den engelske avis The Mirror, at han forventer, at en Led Zeppelin-turné bliver til noget.

"Jeg forventer et opkald fra Jimmy snarest, hvor han spørger, om mit band Whitesnake vil varme op for dem på deres verdensturné. Er jeg klar? Det kan du tro".

Han får ved samme lejlighed også lige svinet Rolling Stones til, som han beskriver som et band, der trækker kørestolene ud på turné for 117. gang. Men en Led Zeppelin-turné vil derimod være helt utrolig.

Det skulle dog ligge fast, at en endelig beslutning ikke tages før tidligst til september, da Robert Plant skal turnere med Alison Krauss hele sommeren.

Skulle en turné dog blive til noget, kunne det blive en yderst lukrativ affære for de tre tilbageværende medlemmer. The Mirror vurderer, at de hver især vil kunne tjene omkring 100 millioner kroner på en verdensturné.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA