x

Indretning af boligen – sådan sætter du prikken over i’et

Indretning af boligen – sådan sætter du prikken over i’et

Boligindretning er en hård omgang, og du skal virkelig holde tungen lige i munden, hvis hovedet skal rammes på sømmet, og du vil lavet en indretning, som får gæsterne til at tabe kæben. Her i artiklen ser vi bort fra de store møbler – dem er der nok styr på. Vi dykker derfor ned i, hvordan du sætter prikken over i’et med de mindre elementer i boligen. Lyder det interessant, så læs med her i artiklen. Vi kommer især ind på moderigtig boligindretning med blandt andet plakater.

Planter og andet grønt

Du skal have noget grønt ind i hjemmet. Det giver varme samt noget farve, der kun kan medvirke positivt til udseendet. Desuden hjælper det også på indeklimaet, hvilket er noget du selv, og dine gæster vil komme til at sætte pris på. Der findes et hav af muligheder, når det kommer til planter, og tager du ud til det lokale plantecenter, finder du hurtigt dem, du kan lide. Her får du selvfølgelig også af vide, hvordan de skal plejes, så de ikke dør på dag 3 af overvanding eller mangel på samme.  Når dette er sagt, så skal du naturligvis ikke omdanne hjemmet til en jungle, men et par planter hist og her vil med sikkerhed pynte.

Tag på jagt efter nipsting

De er en essentiel del af boligindretningen, og de er en vigtig kompagnon, når du skal skabe personlighed og charme. Nipsting kan være alt muligt, og det strækker sig lige fra vaser, figurer, krukker, stearinlys mm. Det er alle de små ting, som isoleret set ikke gør den store forskel, men i det fulde billede er de uundværlige. Mangler du selv dette element i boligindretningen, gør du klogt i at smutte en tur forbi Roomformore.dk, hvor de har alt, hvad hjertet begærer, og dermed noget som nok skal falde i din smag. Her finder du plakater og massevis af flotte ting, der gør boligindretningen nem og lækker.

Beklæd den hvide væg

Står dine vægge tomme, vil dit hus aldrig få nogen til at tabe kæben udover af kedsomhed. Det er kedeligt som bare pokker, og det er totalt mangelfuldt, hvis din personlighed skal skinne igennem. Du skal have billeder, plakater eller malerier op, hvad enten det er citater, abstrakt kunst eller noget helt tredje. Det kan også være, der er små energibomber i hjemmet, og er det tilfældet, skal det da vises frem. Det kan gøres med familiebilleder, børneplakater, kunstværker fra børnehaven, eller noget andet. Kort sagt er det vigtige bare, at du får noget op på væggen, så din personlighed kommer til udtryk. Det kan især gøres med plakater i høj kvalitet, som frembringer farver og skaber liv. En plakat er ikke, hvad den har været. Der gøres mere ud af dem i dag, hvorfor du også finder noget, der falder i din smag. Så ment på den gode måde.

Det er ikke altid nemt at gøre noget ekstra ud af boligindretningen, men skal du have prikken over i’et, er det de små detaljer, der skal være fokuspunktet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA