x

Vega-direktør stopper

Vega-direktør stopper

Malene Lei Raben, administrerende direktør for Vega, forlader sin stilling efter eget ønske med udgangen af maj måned, oplyser Vega i en pressemeddelelse.

Hans Abildstrøm, formand for Vegas bestyrelse udtaler: "Vi beklager meget, at Malene har valgt at sige sin stilling op, men respekterer hendes beslutning. Malene har tilført Vega megen dynamik og fremdrift og har blandt andet været en central person i at udvikle muligheden for at etablere Mega Vega (den planlagte nye store koncertsal med plads til 5000 personer, red.), der skal give de store rytmiske koncerter bedre rammer, ligesom hun har bidraget med at modernisere organisationen."

Hans Abildstrøm fortsætter:
"Malene har sammen med den øvrige ledergruppe og medarbejderne udført et ekstraordinært godt arbejde for Vega og har bidraget til at øge kendskabet til og respekten for Vega og den rytmiske musik ved en mere offensiv og markant stil over for presse, politikere og samarbejdspartnere."

"I Malenes tid som direktør er der skabt en perspektivrig og fremtidssikret vision for Vega, som har bestyrelsens fulde opbakning og støtte. Arbejdet med at udvikle blandt andet Mega Vega og Nano Vega (den lille sangskriverscene på Vega, red.) fortsætter således med uformindsket styrke. Vi kan også glæde os over, at Vega i 2007 har haft et særdeles tilfredsstillende økonomisk resultat."

Vega har nu iværksat en søgeproces efter en afløser, og spillestedet forventer at kunne annoncere en ny direktør inden for nogle måneder.

Malene Lei Raben har kun været ansat på Vega i lidt over et år. Hun har ikke selv oplyst årsagen til, at hun nu vælger at opsige sin stilling.


Vegas hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA