GRAMMY: Dua Lipa og St. Vincent skabte forførende medley af hinandens sange

GRAMMY: Dua Lipa og St. Vincent skabte forførende medley af hinandens sange

Popsangeren Dua Lipa og artrock-artisten St. Vincent mødtes ved årets Grammy Awards

Grammy Awards 2019 bød på flere seværdige indslag. Ét af dem bestod af en stilfuld optræden med Dua Lipa og St. Vincent, hvorunder begge sangere iklædt matchende sort-hvid outfits og ens frisurer spillede hinandens numre – inklusive en fællesversion af Aretha Franklins klassiker ”Respect”.

St. Vincent startede med at synge sin sang ”Masseduction”, der desuden vandt Grammyen for Årets Rocksang, hvorefter Dua Lipa trådte frem på scenen og ledsagede hende i et cover af ”Respect”, hvor de to sang hver deres vers. Endelig kastede duoen sig over en version af Dua Lipas ”One Kiss”, som St. Vincent tilføjede nogle dynamiske distortede guitar-fills, før de fusionerede teksten fra ”Masseduction” og ”One Kiss” i én duet.

Se et kort uddrag af deres optræden her:

Dua Lipa var samme aften nomineret til en Grammy for Bedste Nye Artist og Bedste Danceudgivelse for sangen ”Electricity”, et samarbejde med duoen Silk City (bestående af hitproducerne Mark Ronson og Diplo). Hun vandt sidstnævnte.

LÆS OGSÅ: Hitparade fra Englands næste store popstjerne 

I en artikel fra Rolling Stone Magazine fortæller den unge London-sanger om sin glæde ved at se den store mængde kvindelige nominerede til Grammy-prisen:

”Jeg synes, det er virkelig spænende at være en del af det – det føles som en revolutionerende tid indenfor musik, at vi ser så mange kvinder få denne mulighed”.

St. Vincent vandt prisen for Bedste Rocksang med ”Masseduction”, og hendes anmelderroste album af samme navn var desuden nomineret til en Grammy for Bedste Alternative Musikalbum. Det blev imidlertid Becks Colors, der vandt denne pris.

LÆS OGSÅ: Annie Clark fortsætter sin suveræne stime

LÆS OGSÅ: Her er årets Grammy-vindere


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA