Offset annoncerer album med video, der viser Cardi B føde deres datter

Offset annoncerer album med video, der viser Cardi B føde deres datter

Migos-rapperen Offset er snart ude med sin første soloalbum og en tilhørende dokumentar. Det annoncerer hans pladeselskab med en noget aparte videotrailer.

Fans af hiphop-trioen Migos kan glæde sig til første del af 2019. Ikke alene har gruppens medlem Quavo meddelt, at deres album Culture III vil udkomme i starten af året, men den 22. februar udgiver Offset også sit første studiealbum i eget navn. Herved følger han i de øvrige to Migos’ fodspor, da både Quavo og Takeoff i 2018 udgav deres respektive soloalums Quavo Hunco og The Last Rocket.

Nyheden blev bragt i en videotrailer på Twitter, som blev offentliggjort af rapperens pladeselskab Quality Control Music. Traileren indeholder videoklip af Offset i studiet, forskellige koncertoptagelser, bilture og endda et videoklip af Offset og Cardi B’s datter Kulture, der bliver bragt til verden på en fødestue:

Offset og Cardi B blev et par og siden gift i 2017, og i juli kom deres datter Kulture til verden. I december 2018 offentliggjorde Cardi B på Instagram, at de to rappere ikke længere var i et forhold. Dog viser en artikel fra NME de to kunstnere stå hånd i hånd ved gårsdagens Grammy-prisuddeling, hvor Cardi B også gav en mildest talt storladen liveversion af nummeret ”Money”:

Cardi B vandt desuden som den første kvindelige solist nogensinde en Grammy for Bedste Rapalbum.

LÆS OGSÅ: Her er årets Grammy-vindere

LÆS OGSÅ: Offset afbryder Cardi B-koncert: "Tag mig tilbage"

 

   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA