x

VUF klar med ny kompilering

VUF klar med ny kompilering

Pladeselskabet VUF Records har allerede et par gratis udgivelser på samvittigheden, og 15. juni kommer der endnu en af slagsen.

Udgivelsen vil som tidligere blive sat til gratis download fra VUFempire.dk, hvor man blot skal taste ind navn, by og email for at modtage linket og lytte til en times god og gratis musik.

I en pressemeddelelse skriver Jonas Højgaard fra VUF Records:

"Jeg føler, at denne compilation bliver lige så spændende som de to tidligere, hvis ikke mere. Jeg har haft opfordret kunstnere i hele landet til at sende deres musik ind, så der er blevet modtaget rigtig, rigtig meget spændende musik fra nær og fjern. Det har været en fornøjelse at lytte til det, men der var en del. Derfor valgte jeg at sætte et lille musikudvalg på. Det har været en hård kamp at finde lige præcis de rigtige til udgivelsen, men jeg tror, resultatet er blevet endnu bedre pga. dette ekstra arbejde.

Birk Storm vil igen være at finde på denne VUF-compilation, og det samme vil varme emner som We Know You Love It, AndyCap og ElectroJuice, men der vil også være nye overraskelser, som Eloquent, Det Sejler I Effekter, Lisbent, Ballistic m.f., der er kunstnere, der bliver meget spændende at følge i fremtiden".

Højgaard fortæller desuden, at der denne gang vil være flere numre på compilationen, der bliver mere hårde, end hvad man tidligere har hørt fra de gratis VUF -ompilations, og samtidig vil der være noget meget mere dubbet.

Udgivelsen kan hentes på www.vufempire.dk fra 15. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA