x

Snarky Puppy kommer til Danmark

Snarky Puppy kommer til Danmark

Det Grammy-vindende band spiller to koncerter til efteråret, og du skal være hurtigt ude, hvis du vil have billet. 

Amerikanske Snarky Puppy har ved deres tidligere besøg bevist, at de med deres sprudende og unikke fusion af jazz, funk og r&b, er højtelskede blandt det danske publikum. Bandet spillede både udsolgte koncerter i Danmark i 2016 og 2017.

Det 12 mand høje orkester blev dannet i 2004, hvor de fra at være et undergrundsband uden pladekontrakt i dag er gået til at være et højt respekteret band i musikbranchen. Bandets medlemmer har blandt andet indspillet med kunstnere som Erykah Badu, Snoop Dogg og Justin Timberlake og vandt i 2014 en Grammy-award for bedste r&b-performance.

Snarky Puppy har i alt udgivet 12 album, og ud af disse er næsten halvdelen livealbums. Orkestret rammer som oftest 200 koncerter årligt.

2019 er ingen undtagelse. I år annonceres Snarky Puppys koncerter i forbindelse med deres kommende album Immigrance, hvor albumsinglen ”Xavi” allerede kan høres lige her. Hele albummet udgives den 15. marts.

Snarky Puppy kan i Danmark opleves i Falconer Salen i København torsdag den 24. oktober og på Train i Aarhus fredag den 25. oktober. Billetsalget starter den 15. februar klokken 10.

LÆS OGSÅ: Fusionsjazzens arvtagere blev retmæssigt hyldet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA