x

Muse kommer med lasere og robotter

Muse kommer med lasere og robotter

Det britiske band har netop offentliggjort en teaser for deres kommende turné

Som en del af promoveringen af deres forestående verdensturné har rockbandet Muse offentliggjort en video på Instagram, hvor en del af sløret løftes for, hvad publikum kan forvente at møde, når turnéen med fokus på deres seneste album Simulation Theory kickstartes i Houston, Texas den 22. februar.

Videoen, som kan ses nedenfor, viser en enorm laserskydende cyborg, så det lader til, at der er noget i vente for publikum – særligt hvis man er til science-fiction eller interesseret i teknologiske nybrud.

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#wildthing #simulationtheoryworldtour

Et opslag delt af MUSE (@muse) den

I sidste uge offentliggjorde forsangeren med den karismatiske stemme, Matt Bellamy, en lignende video, i hvilken han bevæger sig rundt på scenen iført et enormt exoskelet, der mest af alt giver mindelser til firsernes science fiction-film eller arkadespil.  

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting geared up #simulationtheoryworldtour

Et opslag delt af Matt Bellamy (@mattbellamy) den

I et interview med BBC tilbage i december udtalte Bellamy dog, at turnéen med Simulation Theory i højere grad ville involvere mennesker end tidligere shows: ”Vi har lavet meget med teknologier – skærmene, dronerne og så videre – men jeg tror, at tiden er moden for os til at lave noget, der involverer mennesker og få et hold sat sammen, der bringer vores sange til live med optrædende mennesker”. Det lader dog til, at teknologierne kommer til at fylde mere, end hvad Bellamy forudsagde.

Verdensturnéen bringer desværre ikke bandet forbi Danmark, men man kan da have lov at håbe, at de lægger vejen forbi en af sommerens festivaler. Deres turnéplan er dog temmelig pakket i juni og juli, men ikke når der er Smukfest i august.

LÆS OGSÅ: STORT MUSE-INTERVIEW: Tilbage til den simulerede virkelighed


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA