x

Rapperen YNW Melly anholdt for dobbelt-drab

Rapperen YNW Melly anholdt for dobbelt-drab

Den 19-årige rapper er anholdt og sigtet for at have skudt og dræbt to af sine venner sidste år

I går blev den unge upcomming rapper YNW Melly anholdt i Florida. Melly, der bærer det borgerlige navn Jamell Demons, er sigtet for to overlagte drab begået mod hans venner Anthony Williams og Christopher Thomas Jr. den 26. oktober 2018. Det skriver NME.

Ifølge politiet beviser en retsmedicinsk undersøgelse, at Demons og hans medsammensvorne Cortleen Henry skød og dræbte de to mænd og iscenesatte hændelsen, så det lignede resultatet af et drive-by-skyderi.

Demons har reageret på anholdelsen via sin Instagram. I et opslag fra tidligere i dag proklamerer rapperen, at han frivilligt meldte sig til politiet, og at rygter og løgne bliver spredt om ham:

”Til alle mine fans og supportere, nej jeg blev ikke anholdt i Washington, men jeg melder mig frivilligt i dag. I skal vide, at jeg elsker og værdsætter hver og én af jer. For et par måneder siden mistede jeg mine to brødre til vold, og nu vil systemet forsøge at finde retfærdighed.    

Demons kommenterer løst på sin og Henrys involvering i episoden:

”Desværre bliver der spredt en masse rygter og løgne, men bare rolig, Gud er med min bror Cortleen Henry og mig, og vi vil have jer til at huske, at det her er ynw-familie. Jeg elsker jer.”

YNW har tidligere været fængslet på baggrund af en skudepisode, han var involveret i, da han var 16. Siden har han også være arresteret for besiddelse af marijuana.

YNW Melly udgav sit andet studiealbum We All Shine sidste måned.      


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA