x

Spot præsenterer seminarer

Spot præsenterer seminarer

Spot Festival er mere end koncerter, og som altid har branchefestivalen inviteret en lang række folk fra musikbranchen til at medvirke i forskellige paneldiskussioner.

Man vil blandt andet kunne opleve en af Englands kendteste musikkritikere, Neil McCormick, der tager fat på spørgsmålet om, hvorvidt de globale superstjerners æra er ved at rinde ud, nu hvor blandt andet internettet og talentshows på tv har skubbet ved musikkens kanaler for eksponering.

Man vil også kunne møde britiske Stephen King, som siden 1980 været administrerende direktør i flere forskellige succesrige managements i England – blandt andet Creation sammen med Alan McGee. I dag repræsenterer han kunstnere som David Gray, Damien Rice og Klaxons.

King er med i seminarpunktet “My Way, The Old Way, The Radiohead Way, or The (Digital) Highway?”, hvor der ses på nye aftaletyper som lanceringen af Radioheads nye album og de omdiskuterede 360-graders aftaler, hvor pladeselskaber også står for management, booking med videre. Sidstnævnte vil den amerikanske forfatter Moses Avalon også beskæftige sig med.

Der er også en række seminarer og debatter med danske deltager, hvor emner som kulturpolitik og artistudvikling diskuteres.

Alle seminarerne afvikles i mødelokalet på SAS/Radisson i dagene 6.–7. juni.

Se det samlede seminarprogram


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA