x

Dizzy Mizz Lizzy spiller til Amager Bios genåbningskoncert

Dizzy Mizz Lizzy spiller til Amager Bios genåbningskoncert

Gruppen har aldrig tidligere spillet der

Igennem 2018 og begyndelsen af 2019 har Amager Bio gennemgået en forbedring med ny foyer og bedre plads både foran og bagved scenen. Nu er salen åben igen, men den officielle genåbningskoncert finder først sted 4. maj, og det bliver med et af de største danske rockbands gennem tiden: Dizzy Mizz Lizzy, der aldrig tidligere har spillet i Amager Bio.

Tim Christensen (sang, guitar, sangskrivning), Martin Nielsen (bas) og Søren Friis (trommer) brød massivt igennem, da de i 1993 vandt DM i Rock og året efter udgav deres selvbetitlede, storsælgende debutalbum. Det blev i 1996 fulgt op af endnu et velsælgende album, Rotator, men allerede i 1998 gik gruppen hver til sit, og Tim Christensen indledte en succesfuld solokarriere, mens de to andre medlemmer fik jobs uden for musikscenen. I 2010 fandt de tre sammen igen og drog på en meget velbesøgt genforeningsturné, og det samme gjorde de i 2015, hvor de også udgav to singler.

I 2016 udsendte de så deres første studiealbum i 20 år, Forward In Reverse, som blev en stor succes og atter sendte gruppen på en lang turné til blandt andet en stribe festivaler. I 2017 udgav de livealbummet Livegasm, der blev årets mest solgte vinylplade i Danmark, selvom den først udkom i begyndelsen af december. For tiden arbejder de på et nyt album.

Bandet har et godt livery og har talrige femstjernede GAFFA-koncertanmeldelser på CV'et.

LÆS OGSÅ: Folkefest til den lyse morgen

Billetsalget begynder i dag klokken 12 via spillestedets hjemmeside, og at dømme efter gruppens popularitet og spillestedets størrelse skal man nok være hurtig, hvis man vil have billet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA