x

Sex Pistols gendannet igen

Sex Pistols gendannet igen

Den legendariske engelske punkgruppe Sex Pistols bliver gendannet for en eller måske flere koncerter i England. Dermed er det anden gang, de bliver gendannet efter deres opløsning i 1978. Første gang var i 1996 og ligesom dengang med den oprindelige besætning med bassisten Glen Matlock, der var med i gruppen, inden den senere afdøde Sid Vicious kom til.

Visse rygter har ligefrem antydet, at Sex Pistols skulle spille ved den store hyldestkoncert foran Buckingham Palace 3. juni i forbindelse med dronning Elizabeths 50-års regeringsjubilæum, men det afvises af gruppens manager. Det ville da også være temmelig besynderligt, når man tænker på, at et af Sex Pistols’ største hits var den stærkt anti-royalistiske "God Save The Queen" fra 1977 - som for øvrigt bliver genudsendt op til regeringsjubilæet med det oprindelige, majestætsfornærmende omslag.

Til gengæld kommer Sex Pistols sandsynligvis til at spille på det store Crystal Palace-stadion i London 21. juli.

Man må håbe, at Sex Pistols til sommer får lidt mere held med sig end sidste gang, de blev gendannet. Deres koncert på Roskilde Festival 1996 blev afbrudt, efter at en række utilfredse tilskuere begyndte at kaste flasker efter bandet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA