x

Ariana Grande tangerer The Beatles-rekord

Ariana Grande tangerer The Beatles-rekord

Imponerende hitlisteplaceringer

Ariana Grande har mildt sagt stor succes på hitlisterne for tiden. Eksempelvis besætter hun i denne uge de tre øverste pladser på den amerikanske singlehitliste, Billboard Hot 100, og det har ingen gjort siden The Beatles i 1964, skriver NME. The Beatles havde dog også sange på både fjerde- og femtepladsen i samme uge.

Grande lægger beslag på hitlistetoppen med tre singler fra sit nye album Thank U, Next, nemlig "7 Rings", "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored" og "Thank U, Next" på henholdsvis første-, anden- og tredjepladsen.

I England slår hun en regulær rekord, da det er første gang, at en kvindelig kunstner både besætter hitlistens førsteplads og de to øverste pladser på singlehitlisten, hvilket hun gør med "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored" og "7 Rings" som henholdsvis nummer 1 og 2.

Internationalt er albummet Thank U, Next det mest streamede med en kvindelig kunstner på én uge nogensinde med 59 millioner streams fordelt på albummets 12 sange, en præstation, der kun er overgået af Ed Sheerans Divide og Drakes Scorpion.

Albummet er også gået ind på førstepladsen på hitlisten i en lang række lande ud over England, blandt andet USA, Australien, Canada, Sverige, Norge og Danmark.

LÆS OGSÅ: GRAMMY: Al den snak om lighed gav pote – kvinderne sejrer


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA