x

Søren Huss tager på landsdækkende turné

Søren Huss tager på landsdækkende turné

Sangeren har været i skrivemode for at arbejde på nyt materiale, og nu venter en efterårsturné – denne gang for stående publikummer

Efter at have spillet en masse udsolgte kirkekoncerter i 2018 og efter at have gæstet Peter Sommers turné her i februar måned er den nærværende og lyriske singer-songwriter Søren Huss gået i skriveskjul for at præparere nyt materiale hen over foråret. Det vides ikke, om det bliver til en fuldlængde plade, en ep eller noget helt tredje, men man kan muligvis få lov at høre det, når sangeren drager på turné i efteråret.

LÆS OGSÅ: Som brødre vi dele, vi giver det hele

Huss udgav sit tredje studiealbum Mitlivsvisen i november 2017, et album som både gik guld med over 10.000 solgte eksemplarer og modtog en Steppeulv for Årets Album i 2018. GAFFAs anmelder gav Mitlivsvisen fire stjerner og bemærkede, at melodierne havde ”en ro og harmoni, hvor hans dybe røst smukt lægger sig blødt tilrette”.

Søren Huss’ koncerter er blandt andet kendt for deres intimitet og publikumsnærvær. Huss’ smukke melodilinjer og lyriske indkapsling af det levede livs op-og nedture udgør et lydbillede, der skaber magiske stunder og giver stof til eftertanke. De kommende efterårskoncerter kommer muligvis også til at indeholde en anderledes energi end Huss’ tidligere koncerter.

– Jeg har de sidste par år kun spillet koncerter for siddende publikum med undtagelse af lidt festivaler, og det har været fantastisk, udtaler Huss.

– Men under sidste tour med Hussband, faktisk midt i ”Ingen appel”, mens jeg stod og slog på min guitar med en trommestik og dansede rundt samtidig med, at Hussbandet strakte ben, opstod et behov for at spille for et stående publikum. Så derfor ligger der nu en tour i efteråret 2019 rundt på de danske spillesteder. Jeg glæder mig til at danse med jer!

Søren Huss kan opleves følgende datoer:

To. 3. okt – Slagelse, Slagelse Musikhus

Fr. 4. okt – Struer, Folkets Hus

Lø. 5. okt – Svendborg, Svendborg Borgerforening

To. 10. okt – Kolding, Godset

Fr. 11. okt – Aalborg, Skraaen

Lø. 12. okt – Aarhus, Train

To. 17. okt – Roskilde, Gimle

Fr. 18. okt – København, Vega

Lø. 19. okt – Odense, Posten

To. 24. okt – Grenaa, Pavillonen

Fr. 25. okt – Horsens, Horsens Ny Teater

Lø. 26. okt – Birkerød, Mantzius

To. 31. okt – Randers, Turbinen

Fr. 1. nov – Rødovre, Viften

Lø. 2. nov – Viborg, Tinghallen

On. 6. nov – Silkeborg, Kedelhuset

To. 7. nov – Fredericia, Tøjhuset

Fr. 8. nov – Vordingborg, Stars 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA