x

Swan Lee udkommer i Norden og Baltikum

Swan Lee udkommer i Norden og Baltikum

Succesen fortsætter for Swan Lee. Efter snart 10.000 solgte album i Danmark, DR-P3’s Talentpris og seks Danish Music Award-nomineringer udsendes gruppens debutalbum "Enter" i det meste af Norden og i de baltiske lande. Den 27. maj er pladen på gaden i Norge, Sverige, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen.

Swan Lee skal i den forbindelse optræde på en del festivaler i Danmark og resten af Skandinavien, bl.a. Quart Festival i Norge og Hultfred Festival og Göteborg Kalaset i Sverige, og flere steder offentliggøres senere.

I denne uge testes Swan Lee desuden på MTV’s Up North-hitliste med videoen til "Tomorrow Never Dies". Læs mere her. Videoen er instrueret af Swan Lee-forsanger Pernille Rosendahls søster Christina, der også står bag Swan Lee-dokumentarfilmen "Stjernekigger", der netop har haft premiere ved Natfilm-festivalen.

I den nærgående film følger man Swan Lees lange og seje vej mod succesen, der bl.a. fik dem til selv at finansiere deres debutalbum efter mange afslag fra modvillige pladeselskaber.

Swan Lee er i øvrigt i weekenden på en lille mini-turné, og de optræder følgende steder:

19. april, København, Vega (udsolgt)

20. april, Århus, VoxHall (få billetter)

21. april, Ålborg, Studenterhuset


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA