x

Blood Orange kommer til Danmark

Blood Orange kommer til Danmark

Den engelske sanger, sangskriver og producer har tidligere skabt overlegne og bevægende koncertoplevelser på Roskilde Festival og i Den Grå Hal – nu er det Store Vegas tur

Devonté Hynes er en musiker med stort M. Manden spiller på flere instrumenter, er en succesfuld producer, og foruden sine egne anmelderroste udgivelser under navnet Blood Orange har Hynes også ageret sangskriver for blandt andre Solange, Carly Rae Jepsen, FKA Twigs og Kylie Minogue. Nu kan fans af Hynes' sjælfulde pop og sprøde beats se frem at starte ugen med manér, når Blood Orange giver koncert i Store Vega mandag den 5. august 2019.

Hynes optrådte på Roskilde Festival 2016, og i 2018 satte den engelske musiker kulør på Den Grå Hal ved en hurtigt udsolgt koncert, der skabte stor begejstring for publikum og anmeldere. GAFFAs anmelder gav fem stjerner og tilføjede gloser som ”fantastisk koncertoplevelse – både musikalsk og stemningsmæssigt” og ”Det virker legende let, selvom der ikke er nogle smalle steder for Devonté og co.”

Albumudgivelsen Negro Swan fra 2018 fik også hyldest af GAFFAs anmelder i en seksstjernet anmeldelse. Sangene herpå viser Hynes’ talent for at fusionere pop, soul, r&b, gospel og 90’er-hiphop. Hans evner som beat-smed, sangskriver og sanger har blandt andet resulteret i, at flere anmeldere har nævnt ham som en værdig arvtager til popikonet Prince.

Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en stor musikalsk oplevelse, når Blood Orange indtager Store Vega mandag den 5. august.

Billetsalget starter den 28. februar kl. 10.00, og billetter kan købes på Billetlugens hjemmeside

LÆS OGSÅ: VIDEO: Blood Orange til fest med groovy rytmer


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA