x

Ny dato for Wu-Tang-koncert

Ny dato for Wu-Tang-koncert

Som vi tidligere har skrevet her på GAFFA.dk, var det annonceret, at legendariske Wu-Tang Clan skulle give koncert på Store Vega den 7. juni. Disse planer er der imidlertid blevet ændret på.

Ifølge en pressemeddelelse udsendt af arrangørerne Soulkitchen havde den danske arrangør af koncerten den 7. juni ikke rettighederne til datoen, og resten af de europæiske arrangører involveret i den annoncerede juni-turné var ligeledes kommet på gale veje.

Desværre er det ikke muligt at bruge den købte billet til koncerten den 23. juli. Man skal refundere den gamle billet og købe en ny via Fona, Billetlugen eller Vega.dk, hvis man vil se, om Wu-Tang Clan stadig er ”nuttin’ to fuck with”.

Som et plaster på såret for de der skal bytte deres billet, betyder den rykkede dato, at både RZA og GZA møder op til koncerten, så mon ikke, at det er turen til Fona værd?

Billetterne til koncerten den 23. juli i Store Vega vil være til salg fra på mandag den 26. maj, og billetprisen er 350 kroner.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA