x

Elsk R.E.M med P6 BEAT

Elsk R.E.M med P6 BEAT

På lørdag kan du få hele historien bag verdens største alternative rockband på P6 BEAT.

Radiovært Anders Bøtter styrer slagets gang, når P6 BEAT lørdag den 2. marts sender radioprogrammet P6 BEAT elsker R.E.M. med hele seks timers hyldest og historieberetning om rockgruppen fra Athens, Georgia, der i dag har solgt over 85 millioner albums verden over.

Om udsendelsen siger vært Anders Bøtter:

”Jeg glæder mig helt vildt til at hylde en gruppe, der længe har stået øverst på listen over bands, der fortjener det. Og så glæder jeg mig som altid til at dele lytternes oplevelser og nørde alle afkroge af et af verdens største alternative rockbands.”

Således vil det seks timer lange radioprogram ikke alene indeholde rocklegendernes historie berettet af Bøtter selv, men også indeholde interviews og udtalelser fra nogle af dem, der har oplevet og arbejdet med gruppen.

Programmets lyttere vil desuden i løbet af programmets udsendelse selv få mulighed for at bidrage med erfaringer og oplevelser med R.E.M., hvortil programmet vil rundes af med P6 BEAT-lytternes top 10.

Varm op til på lørdag med "Nightswimming" fra 1992-albummet Automatic for the People

R.E.M. blev dannet i 1980 bestående af trommeslager Bill Berry, leadguitarist Peter Buck, bassist Mike Mills og forsanger Michael Stipe. Gruppen gik efter 31 år i opløsning i 2011, hvorefter særligt Michael Stripe stadig gør sig bemærket i forbindelse med miljøaktivisme. 

P6 BEAT Elsker R.E.M. kan høres på P6 BEAT nu på lørdag den 2. marts fra 10-16 og umiddelbart efter som podcast på dr.dk/podcast. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA