x

Silkeborg Reggae Festival tager på tour

Silkeborg Reggae Festival tager på tour

Silkeborg Reggae Festival afholdes i år for tredje gang uden for Silkeborg. Festivalen, der går under navnet ”Raggapak”, strækker sig i år fra torsdag den 14. august til søndag den 17. august.

Ifølge arrangørerne bliver det: ”Fire dage med sol, hygge og masser af reggaemusik fra en række af de bedste danske og internationale live acts. Derudover vil der være workshops, Reggae University, Live graffiti, chill out strand, økologisk mad og meget mere.”

For at promovere festivalen tager et hold bestående af reggae dj's på turné for at promovere og støtte op omkring årets festival.

Touren starter på Studenterhuset i Århus, fortsætter til 1000fryd i Aalborg og slutter af med liveband og special guest på RubADub Sundays på Stengade 30 i København. Det faste line-up består af 12 djs fra fire forskellige lydsystemer, der vil levere tung dancehall og reggae.

I døren er der mulighed for at købe billet til Silkeborg Reggae Festival 2008, hvilket samtidig giver gratis adgang til støttefesten.

Til Silkeborg Reggae Festival optræder blandt andre Michael Rose (Black Uhuru), Jah Shaka, Nicky Silk, Pow Pow Movement

Turnéen vil finde sted følgende steder og datoer:

Fredag 23. maj: 21.00 - 03.00 Århus på Studenterhuset - Nordhavnsgade 1. 40 kroner.
Lørdag 24. maj: 21.00 - 03.00 Ålborg på 1000fryd Kattesundet 4. 40 kroner.
Søndag 25. maj: 22.00 - 05.00 på Stengade 30, RubADub Sundays. 60 kroner. inklusive Live Riddim Force band + special surprise

Line up:
Riddim Force band + surprise
RubADub Crew (Malachy, Aron & Mission)
Universal Soundsystem feat MC Cross
Girlbash Pigerne Feat. Dem Queens, Laulau Movement, Natty Love + flere
Kali-Ma Sound
Denali Sound

Læs mere om festivalen her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA