x

Tech N9ne tilbage til Danmark

Tech N9ne tilbage til Danmark

Den rekordsættende speed-rapper rammer både København og Odense til sommer

Tech N9ne har 25 års erfaring i hiphop på CV'et samt et rygte for at være én af de hurtigste og skarpeste munde i vesten. Dette rygte har han cementeret på et bagkatalog bestående af 20 studiealbums og ved et utal af koncerter verden over. De, der ikke fik set Tech på VoxHall i Aarhus sidste måned kan godt nu se frem til august, hvor rapperen giver koncert i Pumpehuset, København og Posten, Odense.

GAFFAs anmelder var til stede, da den 47-årige rapper optrådte på VoxHall sammen med Krizz Kaliko, og en kommentar lød: ”Tech N9ne er en af de teknisk bedste rappere. Det beviste han i den grad også. Der var underholdende passager, hvor han skød hurtige og brandvarme rim efter publikum med en nøjagtighed, der var fascinerende.”

LÆS OGSÅ: Eminent teknik – men lidt for lidt hovednavn

Det er ikke blot Tech N9nes tempo og præcision, der gør ham til et anerkendt navn på den internationale rap-scene, det er i høj grad også hans arbejdsmoral. Han har gentagne gange udgivet flere studiealbums indenfor det samme år, og dertil står han bag den længste turné i hiphoppens historie, nemlig The Hostile Takeover Tour fra 2012, der bestod af 90 shows på 99 dage.

Danske rapfans kan med andre ord se frem til fortræffelige fuldtræffer-flow og intens teknik, når Tech N9ne besøger Pumpehuset, København den 14. august og Posten, Odense den 15. august 2019.

Billetsalget starter tirsdag 5. marts klokken 11.00. Billetter til København-koncerten kan købes på ticketmaster.dk, og billetter til Odense-koncerten kan købes på postenlive.dk.

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

Se musikvideoen til Tech N9ne "Am I a Psycho?" nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA