x

Scarlett Johansson lider af sceneskræk

Scarlett Johansson lider af sceneskræk

I et interview med avisen the London Paper, i forbindelse med udgivelsen af albummet ”Anywhere I Lay My Head”, fortæller Scarlett Johansson, at det eneste, hun er bekymret for i forbindelse med at skulle optræde med sangene fra pladen, er sceneskræk:

”Det ville være en skam ikke at samle bandet igen. Lige meget om det bliver på en festival eller et andet sted, kunne det være rigtig sjovt. Det eneste er, at jeg lider voldsomt af sceneskræk, og det ville jeg blive nødt til at overvinde.

Når folk spørger mig, om jeg ikke skal ud og spille live, svarer jeg altid, at det skal jeg lige tænke over. Jeg bliver sådan helt svedig og får det skidt, og så begynder det at klø frygteligt på min hals.”

“Anywhere I Lay My Head” udkom i går til noget blandede anmeldelser i dagspressen.

Her i GAFFA fik pladen følgende ord med på vejen:

”Scarletts register er lille, og hendes fremførelse flad som en pandekage, uanset om hun synger, hvisker eller taler ordene frem. Med lidt god vilje kan man vel godt kalde albummet stemningsfuldt på sin egen væg-til-væg-lydende og sært upersonlige måde. Men interessant bliver det desværre kun i alt for korte glimt.”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA