x

Se rapperen Kå bade i 7-Up i ny musikvideo


Den 26-årige rapper Kå ved ”det ender godt” og udfolder i sin nye musikvideo den ærlighed og de konfrontationer i livet, som sangteksten i ”7-Up” berører.

”7-Up” blev skrevet efter en tur i byen, hvor Kå, på trods af at være overladt til sig selv på en klub, oplevede at hvile i sig selv. Kå forklarer derfor, at sangen grundlæggende handler om at have tillid til sig selv og desuden at fortælle sig selv, at det hele nok skal ende godt.

I musikvideoen er Kå alene og bader bogstavlig talt i "7-Up". Han fremstår både blottet og sårbar og er nærmest druknende, men indfanges i flere scener af en paradisisk baggrund af blomster, der indikerer en lysning.

Kå udtaler følgende om sangen:

”Når jeg siger ”7-Up”, så det egentligt bare lidt ordspil. Jeg snakker om, at jeg er på vej opad i forhold til succes med musikken. På samme tid mener jeg også, at jeg er på vej op, i forhold til når alkoholen kicker ind, men det er mere en ting til lytteren at fortolke.”

Kå udgav i 2017 sine første singler med ”Være sådan her” og ”De her veje” og har siden sin udgivelse af singlen ”Ingen Stress” i 2018 været i studiet og arbejdet på sin debut ep Skybrud, som er på gaden den 12. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA