x

Efterklang vender tilbage

Efterklang vender tilbage

Til november giver det efterspurgte band årets eneste koncert i København

Efterklang har med deres gennemarbejdede lyduniverser manifesteret sig som et efterspurgt navn både i ind- og udland. Bandet har givet udsolgte koncerter i Sydney Opera House, The MET i New York og Barbican i London. Nu vender Efterklang tilbage til deres hjemby med, hvad der bliver deres første reelle københavnske koncert i seks år, og det kommer til at foregår i DR Koncerthuset. Udover én maj-koncert i Aarhus vil dette blive bandets eneste koncert på dansk grund i 2019.

LÆS OGSÅ: Lungepatienter løftede i forvejen smuk indie-elektro-barok-koncert

Om koncerten fortæller bassist Rasmus Stolberg: – Det var vores største ønske, at denne koncert skulle finde sted i netop Koncerthuset, som efter vores mening har udviklet sig til et af de bedste steder at opleve livemusik i København.

Efterklang kommer både til at spille musik fra deres bagkatalog samt helt nye kompositioner, der aldrig har været fremført live før. Med sig på scenen vil trioen medbringe en række gæstemusikere på forskellige numre. Stolberg udtaler:

– Det er første gang siden 2014, at vi spiller sange fra vores bagkatalog, og samtidig spiller vi helt nye sange. Vi har samlet et virkelig spændende band med musikere fra Norge, Litauen, Belgien og Danmark.

Bandet har arbejdet med forskellige musikalske udtryk gennem tiden lige fra opera over film til en arktisk musikalsk ekspedition.

Efterklang spiller i DR Koncerthuset, København den 6. november 2019. Billetter kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA