x

Der er Ghettosnak på Ideal Bar

Der er Ghettosnak på Ideal Bar

Hiphop Kontoret har i denne uge inviteret to af tidens mest opsigtsvækkende rappere på banen til en snak om gadebrande og ghettodannelse.

Ifølge arrangørerne bliver det dog ikke en aften med kedelige rundbordsdiskussioner, men derimod en aften med fed musik, rap og en masse debat.

Marwan og AndyOp har begge markeret sig med stærke og samfundskritiske debutalbums, der blandt andet fokuserer på problemerne i de danske ghettoer.

Til arrangementer vil man både få smagsprøver på musikken, historier fra gaden samt rapperns bud på, hvordan vi kan vende udviklingen.

Efterfølgende får rapperne selskab af Astrid Krag, integrationsordfører for SF, formand for udlændinge – og integrationsudvalget, Karsten Lauritzen fra Venstre samt tekstforfatter og rapper i det tidligere Hvid Sjokolade Onkel Tom, også kendt som Tommy Bredsted.

Publikum bliver inddraget i debatten, og får mulighed for at stille spørgsmål til både rappere og politikere. Aftenens ordstyrer er journalist Kristian Danholm.

Ghettosnak er arrangeret af kultur- og undervisningsinstitutionen Rytmisk Center i København i samarbejde med Artiscope og er en del af en række debatarrangementer i 2008, hvor der sættes fokus på kultur-, ungdoms- og uddannelsespolitik for Københavns borgere.

Arrangementet er gratis, og der er cd'er til de 100 første.

Ghettosnak afvikles torsdag 22. maj klokken 19:00 på Ideal Bar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA