x

Courtney Love ved at færdiggøre album

Courtney Love ved at færdiggøre album

I sidste uge bragte en række nyhedsmedier historien om, at Courtney Love skulle have skrottet de sidste tre års arbejde for at indspille et nyt album med guitaristen Micko Larkin.

Love har siden 2005 arbejdet sammen med Linda Perry, der tidligere har skrevet hits for 4 Non Blondes, Pink og Christina Aguilera, men rapporterne gik på, at Love havde valgt at droppe samarbejdet og fokusere på at skrive sange med Larkin, der tidligere var med i Larrikin Love.

I en noget rodet udmelding på sin MySpace-side har Love nu sat en stopper for historierne om, at sangene skrevet sammen med Perry og Billy Corgan, der også har været involveret i sangskrivningen, skulle være blevet smidt ud.

Hun understreger, at hun har genindspillet nogle ting, men at hun faktisk regner med at overdrage sin kommende plade til sit pladeselskab midt i juli, og at der dermed skulle være en ny plade på vej fra hende senere i år.

I et indlæg nævner hun desuden, at hun i øjeblikket spiller sammen med den tidligere Faith No More-mand Roddy Bottum, men det er ikke tydeligt, om han også medvirker på pladen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA