x

Brev fra Madonna

Brev fra Madonna

Madonna, som for nylig kunne ses i en malet udgave af kunstneren Peter Howson (her på billedet: skovskider-stilling på blå bagrund), har udsendt et brev til sine fans, hvori hun fortæller, at hun lider at dyb usikkerhed.

I brevet kan der blandt andet læses, at hendes løsning på problemet er at give, uden selv at få igen. Verdens rigeste popsangerinde fortsætter med noget, der minder om omkvædet til en Destiny’s Child sang: "Jeg har overlevet min tour, jeg har overlevet at flytte ind i et hus i London, jeg har overlevet at optage en film med min mand på en øde ø. Jeg er en rigtig overlever."

Madonna er med i teaterstykket "Up For Grabs", der har premiere den 23. maj i London. Og i den engelske tabloid- presse har der svirret rygter om, at Madonna skulle være en frygtelig krukke. Hun skulle efter sigende forlange en hævet scene, så afstanden er større mellem hende og hendes fans, hun skulle også have forlangt, at teater folkene undgår øjenkontakt med hende, og så vil hun heller ikke kaldes sit øgenavn Madge.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA