x

Badesøen Festival er klar med de første kunstnere

Badesøen Festival er klar med de første kunstnere

Badesøen Festival er nu klar med de første navne til festivalen, der løber af stablen den 10. august i Friluftsbadet Badesøen i Albertslund. 

Festivalen arrangeres af det lokale spillested Forbrændingen og den eksperimenterende internetradiostation The Lake. Sidstnævnte er ansvarlige for kurateringen af festivalen, og i dag løfter de sløret for de første navne til tredje udgave af festivalen, der traditionen tro byder på et nysgerrigt musikprogram et godt stykke fra mainstream.

På den store scene kan man i år blandt andet opleve den dansk-skotske singer-songwriter Clarissa Connelly og det danske shoegaze/slackerrock-band Collider i et nyt samarbejde, den norske freejazz/klubmusik-saxofonist Bendik Giske og det eksplosive Dakar/Berlin-world/techno-projekt Mark Ernestus’ Ndagga Rhythm Force. Flere navne til koncertprogrammet tilføjes løbende. 

LÆS OGSÅ: Lavmælt kunstner fik fuld lydhørhed

Badesøen Festival har ud over regulære koncerter også et ekstensivt pop-up-program, hvor de medvirkende kunstnere optræder akustisk på forskellige og ofte overraskende måder rundt på festivalområdet. I dag kan festivalen afsløre, at årets pop-up-program blandt andet byder på den legendariske, internationalt kendte og virtuose blokfløjtespiller Michala Petri – der i efteråret 2018 medvirkede på Skammens Vogns julesang "Mystiker" – samt de to nye spændende sangere og sangskrivere Hjalte Ross og M. Rexen

LÆS OGSÅ: Nordjysk be- og eftertænksomhed

Læs mere og køb billet på badesoen.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA