x

Red Hot Chili Peppers giver livestream-koncert fra Pyramiderne

Red Hot Chili Peppers giver livestream-koncert fra Pyramiderne

Bandet er begejstrede og glæder sig til et nyt eventyr i Egypten.

Det Los Angeles-baserede band Red Hot Chilli Peppers har netop delt interessante detaljer om en kommende koncert, som bliver sendt direkte fra et af verdens syv vidundere – nemlig de egyptiske Pyramider.

Koncerten kan ses via bandets hjemmeside og bliver livestreamet fra Gizas Pyramiderne den 15. marts.

Som store kunstnere, der har optrådt ved Pyramiderne, går Red Hot Chilli Peppers i sporene af verdensstjerner som Sting, Mariah Carey, Shakira og Frank Sinatra.

LÆS OGSÅ: Stort Red Hpt Chilli Peppers-interview: Vi er en familie 

Bandets bassist Flea udtaler i forbindelse med turen til Egypten, at han overordnet glædes og beriges over de oplevelser, han får, når han er ude at opleve nye dele af verden. Om den specifikke mulighed udtaler Flea følgende:

”Pyramiderne, det er uvirkeligt, vi sprang til muligheden… Jeg har altid været fascineret af Egypten og den del af verden, og jeg er så spændt på oplevelsen.”

Red Hot Chilli Peppers arbejder i øjeblikket på opfølgeren til 2016's The Getaway, som var deres 11. studiealbum. Det kommende album har dog ladet vente på sig, da det amerikanske band, ifølge udtalelser fra bandets trommelager Chad Smith, måtte sætte deres indspilninger i bero grundet de ødelæggende skovbrande, som raserede i det sydlige Californien i slutningen af 2018.  

LÆS OGSÅ: Red Hot Chilli Peppers er på vej tilbage i studiet 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA