x

Rygte: "Bohemian Rhapsody" får en efterfølger

Rygte: "Bohemian Rhapsody" får en efterfølger

I øjeblikket bliver en efterfølger stærkt diskuteret i Queen-familien 

Den populære spillefilm Bohemian Rhapsody har, ifølge instruktøren Rudi Dolozal, en god chance for at få en opfølger.

Rudi Dolozal, som har instrueret flere videoer for Queen, udtaler, at han forventer, at Queens manager og producer af Bohemian Rhapsody, Jim Beach, vil bakke op om en ny biografisk spillefilm om Queen og bandets tidligere forsanger Freddie Mercury.

I den forbindelse uddyber Dolozal følgende til Page Six

”Jeg er sikker på, han planlægger en efterfølger, som skal starte med Live Aid” (hvor den første film slutter, red.).

Dolozal tilføjer yderligere, at en efterfølger til den første film i øjeblikket ”bliver stærkt diskuteret i Queen-familien.”

Bohemian Rhapsody blev efter sin første fremvisning sidste år mødt med enorm begejstring verden over og har tjent 384 millioner dollars på verdensplan og dermed indtaget andenpladsen over bedst indtjenende musikfilm, kun overgået af Straight Outta Compton om hiphop-legenderne N.W.A.

Filmen modtog tidligere i år flere priser, hvor blandt andet skuespiller Rami Malek vandt en Oscar for "Bedste skuespiller" for sin rolle som Freddie Mercury.

LÆS OGSÅ: "Bohemean Rhapsody" topper blandt de bedste musikfilm 

Til dem, som måtte vente på en endelig bekræftelse på, hvorvidt nyheden om Bohemean Rhapsodys opfølger er sand, eller som bare ikke kan få nok af det legendariske band, udsendes en dokumentarfilm om Queen og Adam Lambert i løbet af foråret.

Den to timer lange dokumentarfilm The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story bliver vist på den amerikanske tv-kanal ABC og omhandler Queens samarbejde med deres nye forsanger Adam Lambert.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA