x

Distortion holder Vesterbro-fest med irske, amerikanske og danske artister

Distortion holder Vesterbro-fest med irske, amerikanske og danske artister

De første artister til Distortions Vesterbro-fest er annonceret

Der er dømt gadefest under åbne himmelstrøg i området foran Øksnehallen, København, når Distortion 2019 løber af stablen. Denne gang er det den brune kødby, der kommer til at danne ramme om Vesterbros årlige Red Bull-scene, og de første live-navne er netop blevet annonceret. Der er tale om irsk old school-rap, amerikansk dansevenlig pop samt groovende og tropiske tracks af dansk oprindelse.

Rejjie Snow er en ung rapstjerne straight outta Dublin, en by der normalt ikke praler med sit udbytte af hiphop-artister. Ikke desto mindre udgav Snow i 2018 sit debutalbum Dear Annie på Atlanta-pladeselskabet 300 Entertainment, som også huser Migos og Young Thug. Snows musik er dog mere inspireret af old school navne som Nas og Wu-Tang Clan, og hans beats har flere tråde til både jazz og soul.

Amerikanske Toro y Moi vender efter otte år tilbage til Danmark. Chillwave-musikeren udgav tidligere på året albummet Outer Peace, som er fuld af dansable, funky og opløftende numre, der med stor sandsynligvis vil egne sig godt til en sommeraften i Kødbyen.

FOOL er en dansk duo, der bringer tropiske vibes over det danske nattelivs kolde mørke. Gruppen er blevet spillet flittigt på P3, og numre som ”Worry” og ”Strapped” har fået flere millioner streaminger. Vesterbro bliver sikkert lidt varmere, når Adrian og Jabs indtager scenen.

Wiinston er et af de stærke nye navne på den danske urban-scene. Deres døsige og fængende single ”Angelina” blev P3s Uundgåelige kort før julen 2018, og GAFFA har før haft fokus på duoens groovende r&b.

LÆS OGSÅ: Spot Festival klar med nye navne

Distortions Red Bull-scene-koncerter afholdes torsdag den 30. maj 2019. Der er gadefest i området foran Øksnehallen fra klokken 15-22 og efterfest i Øknehallen fra klokken 22-03. Billetter og gadearmbånd kan købes på cphdistortion.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA