x

Rapperen Manus Bell siger ”F*ck It” til den danske musikindustri på ny single

Rapperen Manus Bell siger ”F*ck It” til den danske musikindustri på ny single

Singlen ”F*ck It” er det første udspil fra Manus Bells kommende album, som er ude i løbet af 2019.

Det er tydeligt at høre, at Manus Bell er færdig med at lade beskedenheden styre hans rejse mod toppen af den danske hiphop-scene på ”F*ck It”.

Hør den her:

Med et svævende og jazzet klaversample tilføjet toner inspireret fra 90’ernes tunge boom bap giver Manus Bell en kærlig og formanende langefinger til den danske musikindustri. 

Den danske rapper fortæller, at ”F*ck It” handler om, at hans kærlighed til musikken får ham til at rejse sig fra nederlagene i kampen om at bryde igennem en musikindustri, der ifølge ham selv er tæt på umulig at indtræde, hvis ikke man er signet hos et af de store musiklabels.

I samme kontekst stiftede Manus Bell selv i samarbejde med to partnere pladeselskabet Affiliated i 2018 med en ny vision om at konkurrere på lige fod med større labels. ”F*ck it” er således det første selvsikre skridt for Manus Bell i denne kamp, som bliver yderligere interessant at følge, når hans nye album med den ligeledes sigende titel: Brothers Over Business udkommer.

LÆS OGSÅ: Ægte spyt

Manus Bell udgav i 2016 sit debutalbum Galvanize, hvor han for alvor satte sit aftryk på den danske hiphop-scene. Manus Bell er med sine engelskrappede sange, som en ud af få danske rappere, blevet omtalt som en kunstner der har potentiale til at nå et internationalt gennembrud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA