x

Få råd til sommerens koncertbilletter

Få råd til sommerens koncertbilletter

2019 bliver et år med rigtig mange spændende koncerter og festivaler. Store internationale kunstnere såsom Pink, Rammstein og Robyn kommer til det lille danske land, og der er således lagt i kakkelovnen til et brag af en fest. Har du ikke allerede købt dine billetter til landets mange fede festivaler og koncerter, er det bare med at komme i gang. Det kan kun gå for langsomt, og billetterne bliver revet af hylderne, i sekundet de bliver tilgængelige.

I artiklen her kigger vi på, hvordan du får bedre råd til de mange fede, men også dyre festivaler og koncerter. Læs med videre, og undgå at gå glip af alle de super fede koncerter i 2019.

Find en bibeskæftigelse, og få større økonomisk råderum

En af de muligheder, man har, hvis man gerne vil tjene lidt ekstra i hverdagen til koncertbilletter og festivalbilletter, går ud på, at man finder en bibeskæftigelse, som man kan have ved siden af sit fuldtidsjob. På den måde får man nemlig en højere månedlig indkomst, som man passende kan bruge på det, der er lidt sjovere.

Som privat har du mange muligheder, når det kommer til bibeskæftigelser. Du kan vælge at indtræde i et ansættelsesforhold, eller du kan vælge at påtage dig nogle opgaver som freelancer. Vælger du den sidste løsning, undgår du at skulle være bundet af en irriterende ansættelseskontrakt, som samtidig forpligter dig til altid at skulle møde op. Og det kan bestemt være en smart løsning, hvis man er i en sådan situation, at man eksempelvis ikke altid kan på de samme tidspunkter. Vælger man en løsning som freelancer, er man nemlig mere fleksibel, og man kan i højere grad vælge bare at tage de opgaver ind, som man ved, man har tid til. Og så kan man tilmed udføre det pågældende arbejde, når man vil, da der i langt højere grad er tale om levering af et produkt frem for levering af en ydelse.

Lån pengene og betal senere

Er man dog ikke meget for idéen om, at man skal påtage sig en ekstra arbejdsbyrde, kan man i stedet vælge at låne pengene og betale senere. På den måde er man sikret, at man altid har penge til rådighed, når billetterne frigives, og man skal derfor ikke være bekymret om, hvorvidt man ikke når at købe dem, fordi der er en anden, der er hurtigere. Du kan læse meget mere om hurtig optagelse af forbrugslån på https://minifinans.dk/mobillaan/. Her har du nemlig mulighed for at optage lån på få minutter. Og så skal du ikke være bange for ikke at få fat i de allerbedste billetter til årets koncerter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA