x

Björk er klar med udgivelser – på kassettebånd

Björk er klar med udgivelser – på kassettebånd

Den islandske kunstner genudgiver sit bagkatalog som farvede kassettebånd

No school like the old school, som man siger. Det har Björk muligvis også tænkt. I alt fald lader det til, at den islandske artist har fået lyst til at gå fuld retro med sine nye kommercielle tiltag. Kort tid efter at have lanceret en ny serie T-shirts i vintage 90’er stil fortsætter Björk stilen ved at genudgive alle sine ni studiealbums i begrænset oplæg på farvelagte kassettebånd, skriver NME.

Den islandske sanger offentliggjorde på Twitter, at hun havde en overraskelse til sine fans og præsenterede et videoklip, hvori de forskellige farverige bånd kan ses:

Den 24. april kan fans af både Björk og retro musikformater altså se frem til, at alle studiealbum lige fra 1993’s Debut til Utopia fra 2017 får nyt analogt liv. Sidstnævnte bød på en ”stjernehimmel af storartede stunder” ifølge en seksstjernet anmeldelse i GAFFA.

Björk forbereder sig i skrivende stund på sin koncertbegivenhed Cornucopia, som ifølge sangeren selv kommer til at blive hendes mest omfattende liveshow til dato. Ved koncerten vil Björk blive akkompagneret af et islandsk fløjteensemle, en harpenist og en percussionist. Showet udgør desuden Björks første teater-samarbejde, da det er instrueret af Broadway-instruktøren John Tiffany.

Björk optrådte på sidste års NorhSide Festival til stor begejstring for GAFFAs anmelder.

LÆS OGSÅ: Björks Utopia: Blomstrende og betagende sanse-bombardement

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA