Nyhed

Elton John hylder Keith Flint

GAFFA – alt om musik

I det nyeste afsnit af sit radioprogram spiller Elton John ”Firestarter” og kalder The Prodigy ”et af Englands mest originale bands”

I sidste uge døde The Prodigy-sangeren Keith Flint ved selvmord. I dagene efter har adskillige fans og musikere kondoleret, hyldet og delt historier om Flint. NME meddeler i dag, at Elton John har indledt det næste afsnit af sit ugentlige radioprogram Elton John’s Rocket Hour med at sige et par ord om Keith Flint og spille The Prodigy-hittet ”Firestarter” fra 1997.

Livslinien – telefon 70 201 201. Livslinien er en anonym telefonrådgivning samt netrådgivning for bl.a. mennesker med selvmordstanker, pårørende og efterladte. De har åbent hver dag fra kl. 11.00-3.00.


I en forsmag på programmet, der udkommer i morgen klokken 17 lokal tid, fortæller John om sin beundring af The Prodigy:

”Jeg indleder programmet [med ”Firestarter”] for at hylde Keith Flint, som gik bort sidste weekend. Sådan en skam. Sikken en skelsættende plade, sikken en skelsættende gruppe de er eller var.”

LÆS OGSÅ: Musikere mindes Keith Flint: "Han var så indbydende, sød og passioneret"


John fortsætter:

”Jeg ved ikke, om de vil fortsætte, men da jeg første gang hørte den [”Firestarter”] og så videoen, tænkte jeg ’wow, hvad er det her?’ Sådan en tragedie. Mine kondolencer til Keiths familie og bandet. De er én af de mest originale grupper, der nogensinde er kommet ud af England.”

Keith Flint var sanger og danser i electronica-bandet The Prodigy fra 1990 og frem til sin død i 2019. Han blev 49 år.


LÆS OGSÅ: James Blunt: – Keith Flint lykønskede mig, mens Gallagher og Weller nedgjorde mig

ANNONCE