x

The Cure har godt nyt om kommende album

The Cure har godt nyt om kommende album

Første album i mere end 10 år er nu indspillet

Der er godt nyt for The Cure-fans. Gruppen har nu indspillet deres første album i mere end 10 år at dømme efter et interview hos The John Maytham Show på den Cape Town-baserede radiostation Cape Talk. Gruppen skal spille koncert i Cape Town 21. marts, og i den forbindelse har sanger Robert Smith givet interview med radioen i den sydafrikanske storby, skriver NME.

"Vi har lige indspillet et nyt album for første gang i mere end 10 år," siger Smith blandt andet til radioen. Gruppen har ikke udgivet ny musik siden albummet 4:13 Dream fra 2008, og det nye album bliver bandets 14. af slagsen. Sidste år udtalte Robert Smith til BBC, at gruppen burde udgive ny musik i 2019, hvor de kan fejre 40-året for udgivelsen af debutalbummet, Three Imaginary Boys.

LÆS OGSÅ: Tidligere The Cure-trommeslager er død

Det fremgår ikke, hvornår albummet udkommer, eller hvad titlen bliver, men man kan jo håbe, det er på gaden inden sommerens koncert på Roskilde Festival, hvor bandet lukker Orange Scene lørdag nat med en maratonkoncert.

I interviewet siger Robert Smith desuden blandt andet, at "Det føles ikke, som om jeg har gjort det her så længe" (mere end 40 år, red.), "Jeg gør stadig dette her af de rette årsager" og "Vi fortolker forskellige genrer, men fordi det er os, der gør det, lyder det som os."

Til maj vil The Cure spille fire koncerter i Sydney Opera House for at fejre 30-års jubilæet for bandets ottende album, klassikeren Disintegration. Om de også vil spille hele Disintegration på Roskilde, er endnu uvist, men de har i hvert fald tid til det.

Bandet er i øvrigt blandt årets optagne i Rock and Roll Hall of Fame.

LÆS OGSÅ: Rock and Roll Hall of Fame offentliggør de syv navne til 2019

Hør hele interviewet med Robert Smith lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA