x

Indierock-darlingen Tame Impala er på gaden med ny single

Indierock-darlingen Tame Impala er på gaden med ny single

Med ”Patience” giver Tame Impala den første smagsprøve på det album, der forventeligt udkommer senere i år.

Tame Impala, som ledes af den australske Kevin Parker, udgiver i dag deres første nye musik siden det Grammy-nominerede og guldsælgende album Currents udkom i 2015.

Hør den nye single "Patience" her:

 

”Patience” rumsterer af 70’er-disco og 90’er-house sammenblandet med Kevin Parkers særegne og velkendte psykedeliske indierock-lyd.

På den nye single høres et beat bestående af disco-trommer, der med flydende synth-lyde fører nummeret frem i et middel og minutiøst tempo tilføjet simple, men klingende akkorder fra et klaver og Kevin Parkers let genkendelige vokal.

Sangens tekst vidner om en meditation over livets cyklus, hvori tekstens hovedperson slutter fred med tidens faser og sin egen eksistens.

LÆS OGSÅ: Kevin Parker fra Tame Impala: - God popmusik er sværere at skrive end rockmusik

Kevin Parker gik fra at være anmelderrost kunstner til at blive omtalt som en verdensstjerne, da hans psykedeliske indierockprojekt Tame Impala i 2015 udsendte sit tredje album, Currents med sange som "Let it Happen", ”Cause I’m a Man”, ”The Less I Know the Better” og "New Person, Same Old Mistakes", hvor sidstnævnte kort efter også blev fortolket af Rihanna på hendes album Anti.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Tame Impala: Currents 

Parker har udtalt, at Tame Impala forventeligt er klar med et nyt album inden sommeren indtræder. Der er dog endnu ikke annonceret en officiel udgivelsesdato.

Indtil da kan vi glæde os over, at det hypede, psykedelliske indierock-projekt til sommer besøger Danmark ved årets NorthSide Festival i Aarhus, hvor Kevin Parker med sit band spiller koncert torsdag den 6. juni. Billetter kan købes lige her

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA