x

Drabssigtet var musikmanager

Drabssigtet var musikmanager

En 26-årig mand er sigtet for drab på tre ældre mennesker. Nu er det kommet frem, at han havde sin gang i musikmiljøet

I løbet af februar og marts er tre pensionister blevet dræbt i samme boligforening på Vangehusvej, Østerbro i København. Den sigtede er en 26-årig mand, som i øjeblikket er varetægtsfængslet. Ekstra Bladet har været i kontakt med en ung musiker, der kan bevidne, at den 26-årige begik sig i musikmiljøet som manager for flere musikere.

”Han dukkede lige pludselig op i musikmiljøet og var overalt og til alles koncerter,” fortæller han til Ekstra Bladet.

Den unge musiker fortæller yderligere om sit forhold til den 26-årige, som i skrivende stund er under navneforbud:

”Jeg har faktisk været ret tæt med ham de sidste tre måneder. Som manager var han okay dygtig til at få ting til at ske.”

Den 26-årige nægter sig skyldig i sigtelserne for drab på en 81-årig kvinde, en 82-årig mand samt en 83-kvinde. Han er desuden sigtet for at have begået røveri i forbindelse med drabet på den 81-årige kvinde.

Sidste weekend blev det offentliggjort, at den 26-årige tidligere har været i fængsel for voldtægt og drabsforsøg. Den unge musiker udtaler, at han godt vidste, at den 26-årige manager havde været i fængsel, men ikke hvorfor.

Fordi arbejdet med manageren var præget af kaos, fyrede musikeren ham. Den unge musiker bemærker, at den 26-årige virkede underlig:

”Hvis man kigger en person i øjnene, kan man godt se bag øjnene, hvis der er noget, der ikke er rigtigt. Han virkede ødelagt,” udtaler musikeren.

Den 26-årige er varetægtsfængslet frem til 2. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA