x

White Lies fejrer jubilæum med speciel dansk koncert

White Lies fejrer jubilæum med speciel dansk koncert

I anledning af 10-års jubilæet for debutpladen To Lose My Life giver det britiske band koncert i DR Koncerthuset

White Lies har allerede givet to udsolgte koncerter på dansk grund i 2019. Deres koncert på Train i Aarhus fik fem stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet pointerede, at ”White Lies har simpelthen fra første tone fat i hver en fredagskoncertgænger, og de slipper ikke undervejs”. Danske fans kan se frem til at blive taget hånd om igen, når White Lies den 30. november giver endnu en dansk koncert i anledning af debutalbummet To Lose My Life’s første runde jubilæum.

LÆS OGSÅ: White Lies: – Vores musik skaber glæde på tværs af generationer

To Lose My Life hjalp med at sætte det dengang unge indierock-band på det musikalske verdenskort med singler som ”Farewell to the Fairground” og selve titelnummeret. Siden da har gruppen udgivet fire studiealbums, og seneste skud på stammen, Five, fik sidste måned også rosende ord af GAFFAs anmelder.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Intet nyt er goth nyt – White Lies i topform

Det var i forbindelse med Five, at den engelske trio gav koncert på både Train og i Store Vega, og til november melder Harry, Charles og Jack deres ankomst i DR Koncerthuset, hvor de for første gang fremfører To Lose My Life i sin fulde længde.

White Lies optræder den 30. november 2019 i DR Koncerthuset. Billetsalget starter fredag 29. marts klokken 10.00, og billetterne kan købes på drkoncerthuset.dk.

Lyt til White Lies' "To Lose My Life" nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA