x

Grandmaster Flash kommer til Danmark

Grandmaster Flash kommer til Danmark

Han er en musikalsk mester med break beats og scrathes, han omtales som hiphoppens gudfader, og til august besøger Grandmaster Flash Danmark, når han giver koncert i Amager Bio.

Grandmaster Flash modtog årets Polar Music Price 2019 – en pris, som kaldes musikkens Nobelpris, og som tidligere er vundet af stjerner som Paul McCartney, Ray Charles og Led Zeppelin.

Den amerikanske dj kan tilbyde alt, hvad hjertet begærer, hvis blot man har den mindste snert af forkærlighed for hiphop og funk, og han har været en hyppig gæst i Danmark i de senere år.

Nu kan legenden opleves i København i Amager Bio lørdag den 17. august.

Flash leverer med koncerten i Amager Bio part IIIII af sit anmelderroste show ”Hiphop, People, Places & Things”. Der er lagt op til fest båret af mesterens karakteristiske break beats og scratches tilføjet en visuel dimension, såvel at lyd og billede kommer til at skabe forskellige indblik i Grandmaster Flashs egen historie i hiphopverdenen.

Med rødder i New York-bydelen The Bronx var Grandmaster Flash fascineret af mekanik og musik, og det førte til, at han blev en stilskaber inden for hiphoppen. Han er blandt andet kendt for sit samarbejde med hiphopgruppen The Furious Five, som sammen med ham er optaget i Rock & Roll Hall of Fame.

LÆS OGSÅ: Interview: Grandmaster Flashback til da en endefuld og et farvekridt blev til hiphop

Grandmaster Flashs store indsatser og betydning indenfor hiphoppens miljø er yderligere blevet anerkendt i Netflix-serien ”The Get Down”, som skildrer hiphoppens spæde barndom og her fremhæver Flash som en vigtig karakter for flere artisters udvikling.

Billetsalget til Grandmaster Flashs koncert i Amager Bio starter fredag den 29. marts, og billetter kan købes via ticketmaster.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA