x

Pernille Rosendahl udsender ep og drager på Danmarkstour

Pernille Rosendahl udsender ep og drager på Danmarkstour

Ep’en bærer titlen The Hurt og kan opleves live i løbet af april.

Sangerinde og sangskriver Pernille Rosendahl har med mere end 20 år på den danske musikscene etableret sig som en af de stærkeste sangstemmer herhjemme. Nu er sangerinden på gaden med en ny ep den 29. marts og annoncerer ydermere en Danmarkstour, som kan opleves til april.

Den kommende ep rummer, som ep’ens titel allerede indikerer, et inderligt og dystert univers, hvor svære følelser udtrykkes.

The Hurt består af i alt fem numre, hvor Pernille Rosendahl udfolder tusmørkepop på allerbedste vis – hvoraf to af sangene (”In the Middle of the End" samt ”Dreams”) er skrevet i samarbejde med den amerikanske tekstforfatter Pamela Phillips-Oland, og hvoraf alle sangene er kommet til overfladen i tæt samarbejde med Rosendahls faste producer Søren Vestergaard. Ep'en er indspillet med trommeslager Jakob Høyer (The Raveonettes, Trentemøller med flere) samt keyboardspiller Mikkel Damgaard (Love Shop med flere).

The Hurt bliver ikke sangerindens eneste udgivelse i 2019, da sangerinden yderligere har annoncereret, at endnu en ep vil være på gaden i løbet af året.

Pernille Rosendahl tager inden da på en Danmarkstour i løbet af april med sit band, og der skulle således ganske snart være rig mulighed for at opleve The Hurt udfolde sig live på flere af landets spillesteder. Musikerne vil her være Søren Vestergaard (guitar, keyboard), Jakob Høyer (trommer), Jakob Falgren (bas) og Henrik Lindstrand (tangenter). 

Programmet for touren kan ses nedenfor.

Livedatoer for Danmarkstouren:

Den 4. april - Viften, Rødovre

Den 5. april - Vejle Musikteater, Vejle

Den 6. april - Magasinet, Odense

Den 10. april - DR Koncerthuset, København

Den 12. april - Musikkens Hus, Aalborg

Den 13. april - Musikhuset, Aarhus

Den 14. april - Forbrændingen, Albertslund

Pernille Rosendahl blev kendt for sin position som frontfigur i Swan Lee og dannede senere rockbandet The Storm med Johan Wohlert. Senest udgav Rosendahl sit første soloalbum Dark Bird i 2016, hvor GAFFA’s anmelder roste den danske sangerinde for hendes yndefulde sangkraft.

LÆS OGSÅ: Pernille Rosendahl: Dark Bird


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA