x

GrimFest offentliggør otte nye navne

GrimFest offentliggør otte nye navne

Farveblind, The Entrepreneurs og The William Blakes er blandt de offentliggjorte navne.

I denne omgang præsenterer GrimFest atter flere talentfulde danske kunstnere til sin tredagsfestival, som finder sted den 1.-3. august lidt udenfor Aarhus. Se de otte nye navne på årets festivalprogram i nedenstående.

Farveblind

I januar udkom den Aalborg-baserede producerduo med deres længeventede debut-ep, som i øjeblikket sender dem på turné rundt i landet. Farveblind optrådte til årets GAFFA-Pris, hvor de udfoldede en yderst overbevisende og energisk fest af et show, og som nu forhåbentlig kan opleves med en mindst lige så stor fest på årets GrimFest.

Bogfinkevej

Små fire kilometer fra GrimFest ligger Bogfinkevej, og det er her, hvor Aarhus-gruppens tre medlemmer er vokset op. Bogfinkevej landede i begyndelse af marts med deres debutalbum BFV og bærer en lang række vellykkede koncerter med sig i bagagen fra 2018 og 2019.  

The Entrepreneurs

De tre entreprenører har efterhånden skabt sig et omdømme som ét af de mest eksplosive live-acts på den danske rockscene. Trioen har netop udgivet deres debutalbum Noise & Romance, som er blevet rost af mange medier inklusive GAFFA, som kaldte albummet ”én af de stærkeste, danske rock-debuter inden for de seneste par år” i en femstjernet anmeldelse. 

The William Blakes

The William Blakes har udgivet seks album på alene seks år og er efter en længere pause aktuelle med deres syvende album 1991 den 29. marts. Bandet breder sig over genrer som pop, fusion, jazz og art rock og udtaler i den forbindelse, at musik for dem en radikal, fri og spirituel handling. Noget, som dermed også kommer til udtryk, når de spiller live, og som altså kan opleves til sommerens GrimFest.

LÆS OGSÅ: GrimFest offentliggør de første ti navne

Udover de ovenstående navne offentliggør GrimFest den Aarhus-etablerede hiphop-gruppe Monti samt Sjakket, der med et syv-mandsorkester henter inspiration fra cumbia, dancehall og klassisk hiphop. Yderligere offentliggør GrimFest også Thøger Dixgaard og metalbandet Xenoblight til årets festivalprogram.

Det endnu ufuldendte festivalprogram for årets GrimFest samt billetter til festivallen kan findes lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA