x

Hør Ariana Grandes nye sang med Victoria Monét


Duet med den hyppige sangskrivningspartner

Ariana Grande er kendt for sin høje produktivitet, og knap to måneder efter sit seneste album, Thank U, Next er hun klar med en ny single, "Monopoly", indspillet med den amerikanske sangerinde Victoria Monét. Hør sangen og se den tilhørende, hjemmevideo-inspirerede musikvideo ovenfor.

Monét har arbejdet sammen med Grande siden 2014 og været med til at skrive mange af hendes sange, herunder megahittene "Thank U, Next" og "7 Rings".

"Monopoly" er et hiphop-inspireret midt-tempo-nummer, hvor Grande og Monet synger på en staccato-præget, rap-associerende måde og i sangens mellemstykke kaster sig ud i regulær rap.

"Treat my goals like property/Collect them like Monopoly," synger de to i omkvædet i teksten, der strutter af selvtillid og også byder på linjen "Remember when we made a fucking album off that Clicquot" med henvisning til den megen champagne, der blev indtaget under indspilningerne af albummet Thank U, Next.

Teksten rummer også en reference til, at Grande må betale 90 procent af sine sangskriver-royalities til arvingerne efter sangskriverne Rogers and Hammerstein for at få lov til at låne lidt tekst og melodi fra klassikeren "My Favourite Things" fra musicalen The Sound of Music i sit hit "7 Rings", der i denne uge ligger på toppen af den amerikanske hitliste på syvende uge.

Ariana Grande giver koncert i Royal Arena 1. oktober, og koncerten har længe været udsolgt.

LÆS OGSÅ: Smugkig: Ariana Grande brillerer under første show på "Sweetener"-touren


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA